Uključite se u “Sportsko ljeto s Forcom”!

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik nastavlja sa provedbom sportsko – rekreacijskih aktivnosti projekta “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”

Krenuli smo sa ponovnim upisima sudionika, gdje ćemo u narednom periodu ljetnih mjeseci organizirati redovite besplatne treninge prolazeći većinu sportova po principu trening – natjecanje, a s tim dovesti i projekt do svog kraja.

Pridržavajući se svih epidemioloških mjera do daljnjega treninge održavamo na prostoru ex Tefa(u blizini ”Narančaste zgrade”) u vremenu od 18 do 19.30h – svaki utorak i četvrtak.

Cilj projekta je bio uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

Cilj smo ispunili, no naša misija je i dalje ista, nastojimo uključiti djecu i mlade u besplatne sportsko – rekreacijske aktivnosti kako bi zajedno razvijali nove vještine i stjecali zdrave životne navike.

Mogu nam se prijaviti svi zainteresirani polaznici osnovnih škola, upišite svoga klinca i neka odrade sportsko ljeto s Forcom.

Za više informacija o projektu ali i aktivnostima, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.
Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.