Uključite se u plesnu radionicu

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

U sklopu projekta, od veljače započinje plesna radionica za sve ljubitelje plesa, ali i one koji žele steći nova znanja i vještine.

Osnovni ciljevi radionice plesa su otkrivanje i razvijanje plesne darovitosti u skladu s psihofizičkim predispozicijama korisnika, poticanje stvaralaštva u izražavanju pokretom, te približavanje plesne umjetnosti kroz doživljaj plesnog pokreta u grupi, paru i individualno. Naglasak je na spontanom kretanju (improvizaciji), te artikulaciji djetetovog autentičnog pokreta.

Radionica će se odvijati četvrtkom u terminu od 10:00-11:00 sati u dvorani Društva. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na plesnoj radionici, za više informacija kontaktirajte nas na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.