Prijavite se na funkcionalni trening u sklopu projekta “Daj 5 za mene! – Izrazi se kretanjem”

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

U sklopu projekta, od nove godine započinje aktivnost funkcionalnog treninga. Trening uključuje sve primarne pokrete (čučnjeve, dizanje, vučenje, potiskivanje, rotiranje, hodanje, pokretanje, trzanje i nošenje tereta), koji su potrebni za kvalitetno funkcioniranje u svakodnevnom životu, sportu i hobijima.

Funkcionalni trening uključuje širok raspon opreme, poput girji,suspenzijskih traka, balance boarda i slično. Treninzi poboljšavaju snagu, ravnotežu, brzinu i energiju, a istovremeno uveliku umanjuju mogućnost ozljede, povećavaju toniranost mišića, pospješuju sagorijevanje masnoća i poboljšavaju opće stanje organizma.

Treninzi će se odvijati redovito dva puta tjedno, utorkom i četvrkom u terminu od 17:00 – 19:00 h u dvorani Društva. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na treninzima, za više informacija kontaktirajte nas na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.