POZIV na Noćnu utrku

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

U sklopu projekta organiziramo Noćnu utrku te Vas pozivamo na sudjelovanje. Noćna utrka održati će se 23.12.2019. godine s početkom u 18 sati. Start i cilj utrke biti će Naračnasta zgrada na Banju.

Kao zadatak dajemo Vam 8. kontrolnih točaka kroz natuknice putem kojih ćete se kretati i formirati sami svoju rutu utrke. Dolaskom na utrku otkrivamo njihovu lokaciju.

  1. na ovoj ulici mogući je pravac protezanja srednjovjekovnoga zida koji se pružao od tvrđave sv. Mihovila prema Sv. Krševanu i Dobriću
  2. u našim hodalicama najviše se kroz nju krećemo, a zovemo je i pluća grada
  3. mjesto koje dobilo ime po ubojici zmaja
  4. napravio ga je Kažimir Hraste, a sa tog mjesta za daljnje kretanje ćete trebati pogoditi slobodno bacanje
  5. na tom mjestu taj dan pronaći ćete dobar beat i rime pa bili vi hip hop trkaći ili amateri bez prave rime, za vas tu nema zime
  6. mjesto koje dobilo ime po gospodinu Degenfeldu
  7. na ovoj lokaciji za daljnje kretanje trebati ćete pogoditi gol sa centra
  8. tamo se koristi ”cima”, a možete i napuniti mobitel ako vam se isprazni

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.