Obavijest o terminima treninga

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik i nastavlja sa provedbom sportsko – rekreacijskih aktivnosti u sklopu projekta “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

Termini treninga:

Utorak 19.05.2020. od 17 do 19 sati ispred NARAnčaste zgrade za korisnike mlađe od 18 godina – sastanak sa korisnicima projekta radi davanja uputa i zajedničkog upoznavanja s preporukama za treninge i športsko – rekreacijske aktivnosti u novonastaloj situaciji.

Tokom aktivnosti s korisnicima će biti dogovoren daljnji raspored aktivnosti koji ćemo naknadno objaviti.

Na aktivnosti odraditi će se početna dijagnostika tjelesne kondicije, te lagani outdoor trening.


Utorak 19.05.2020. od 19 do 20:30 sati ispred NARAnčaste zgrade za korisnike od 18 – 25 godina – sastanak sa korisnicima projekta radi davanja uputa i zajedničkog upoznavanja s preporukama za treninge i športsko – rekreacijske aktivnosti u novonastaloj situaciji.

Tokom aktivnosti s korisnicima će biti dogovoren daljnji raspored aktivnosti koji ćemo naknadno objaviti.

Na aktivnosti odraditi će se početna dijagnostika tjelesne kondicije, te lagani outdoor funkcionalni trening.

Pozivamo sve korisnike projekta i sve ostale zainteresirane za sudjelovanje u sportsko – rekreacijskim aktivnostima da nam se pridruže!

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu ali i aktivnostima, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.