Održano otvorenje dvorane

DSR ‘Sport za sve’ 08 Forca Šibenik u svojoj dvorani od 40-ak kvadrata planira pokrenuti nove sadržaje za članove udruge i korisnike svih dobnih skupina.

Nakon više od šest godina kontinuiranog rada jako smo sretni što nam novi prostor omogućuje vrhunske uvjete rada za naše članove i korisnike svih dobnih skupina. Stojimo na raspolaganju svima koji žele dobiti informacije o radu udruge i dvorane. Želimo da naš prostor bude na obostrano zadovoljstvo i voditeljima udruge kao i njenim novim korisnicima mjesto okupljanja sportske mladeži i pokretač daljnjeg razvoja sportske rekreacije grada Šibenika.

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

U novoj dvorani društva za projekt će biti rezerirani redovni termini utorak 14:00-19:00 sati (termine ćemo odvojiti prema dobnim skupinama) te četvrtak 14:00-19 sati.

Cilj navedenog projekta je uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome. Sudjelovanjem u aktivnostima projekta korisnici usluga će se upoznati s osnovama brojnih sportova i igara, što će pozitivno utjecati na njihov psihofizički razvoj, stjecat će nova prijateljstva, ali ujedno i otkrivati svoje talente.

Partner u projektu je Osnovna škola Meterize.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Razdoblje provedbe projekta je 24 mjeseca, od 05. listopada 2018. – 04. listopada 2020. godine.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.