POZIV na otvorenje dvorane DSR “Sport za sve” 08 Forca Šibenik

Dragi prijatelji i sugrađani, veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje nove sportske dvorane Društva sportske rekreacije „Sport za sve“ 08 Forca Šibenik.

Nakon nekoliko godina kontinuiranog rada jako smo sretni što nam novi prostor omogućuje vrhunske uvjete rada za naše članove i korisnike svih dobnih skupina.

U ponedjeljak, 25.11.2019. u 18 sati na adresi: Trtarska 82, obratit će nam se članovi društva koji su sudjelovali u stvaranju i nastanku Društva od prvog dana.

Tim putem pozivamo sportsku javnost, sve naše sugrađane i goste da nazoče otvaranju. Želimo da ova naša dvorana bude dom našim sportašima, mjesto okupljanja sportske mladeži i pokretač razvoja sportske rekreacije grada Šibenika.

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve” 08 Forca Šibenik trenutno provodi projekt naziva “Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem”, čiji je cilj uključiti 50 korisnika ciljane skupine, kako bi  povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim sportsko-rekreativnim aktivnostima što obuhvaća dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome.

U novoj dvorani društva za projekt će biti rezerirani redovni termini utorak 14:00-19:00 sati (termine ćemo odvojiti prema dobnim skupinama) te četvrtak 14:00-19 sati.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 870.380,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 739.823,00 HRK.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednika udruge Tomislava Travčića na broj 098/135-4585, ili putem maila na t.travcic@yahoo.com.